Kategori: Englændere

søde citater til ham party hardcore

for Gustav Cden, selvom om det må være begrænset hvor mange jazz fans i udlandet der kender Gustav Winckler! Mens vi går hjem gennem byen har Susanne og Teena flere gange nævnt i TV som et eksempel på Gustav når han var bedst, og man kan kun give dem ret. Til gengæld kunne et radiospil på den tid ligge gaderne øde. Der skulle også komme en CD ud med de gode gamle "rockere". Man kan sige at han måske nok ikke havde brug for at vinde den, da han som sikkert den eneste i salen den aften, kunne berette om da han i sin tid vandt en rigtigt grammy i USA, men han har selvfølgelig fortjent alt den. M eller.4.2003: I morgen på DR2 i det herlige program Gyldne timer.1740 vil i kunne opleve Gustav være vært i endnu et af de 3 programmer han lavede med Bjørn Tidmand. Folk der i sin tid har haft Lpen, vil sikkert kunne blive helt nostalgisk når de ser det flotte cover fra Lpen, som er fuldt med over på Cd versionen. søde citater til ham party hardcore Men det er stadig en af Gustavs perler, som her endelig langt om længe ser dagens lys. Den er aldrig udgivet på plade før. Noget også Gustav senere skulle gøre en del. Af andre gengangere fra Den gule som måske ikke var så store hits, da de kom frem, men som alligevel er nogle af Gustavs all time største kan nævnes: Bag en lukket dør, Ingen bryder livets cirkel, Når du ser et stjerneskud, Det ved. Senere har jeg set ham, så ofte jeg har kunnet komme til det. De 5 Lp'er blev i sin tid også udgivet på engelsk, men det var hovedsageligt den danske version der solgte, så vi skal desværre nok ikke regne med at den engelske version også kommer. Det er værd at bemærke at de to sange som Gustav synger "Du kære gamle julemand" og "Sikken voldsom trængsel og alarm" ikke er de samme versioner som er på Gustav dobbelt jule CD'en "White Christmas" fra sidste. En del af dem velkendte hits, nogen af dem hits som ikke tidligere har været ude på CD, og nogle mere ukendte indspilninger.eks. Nu må alle I der kigger her have en rigtig velsignet jul og et godt nytår.

Søde citater til ham party hardcore - Pink hunter kolding

søde citater til ham party hardcore 818
Ting i hendes fisse danske bank legoland 238
Kolding pigerne næstved thai massage 183
Thai massage nørreport ladyboy anal 10.7.2007: De Gyldne Løver fejre 40 års jubilæum i år, og er i den forbindelse. Nu findes det altså også på CD! Cderne skulle snart være til at få fat i rundt om i supermarkederne.

Videos

Latina goes ham on that BBC - Visual Images.

Escort og: Søde citater til ham party hardcore

Dette er nok Wincklers mest swingende indspilning i bedste Sinatra/Darin stil. Fælles for dem alle er dog, at de er i helt ny og fantastisk lyd kvalitet, så selv dem man kender fra tidligere CD udgivelser lyder helt friske. Det er vist ikke sket før! Vibe synger også rigtigt dejligt, og giver de gamle slagere et nyt og frisk pust, og Michael virker mere og mere scenevant. Det er meget smukt skildret og man kan trods alt det forfærdelige, der jo sker hele tiden, mærke, at filmen er lavet med kærlighed og respekt for det store talent, som John Mogensen var. De beskriver meget levende hvordan Stjerne, som de kalder ham, arbejdede, når han spillede til en stumfilm. søde citater til ham party hardcore

Søde citater til ham party hardcore - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *